Domenii

RECOMANDĂRI PENTRU ALEGEREA UNUI DOMENIU WEB


Aceste recomandări sunt valabile pentru toate domeniile web

Să fie scurt - Numele lungi sunt greu de ținut minte.
Local - Dacă afacerea dumneavoastră are o anumită orientare geografica luați în considerare utilizarea zonei geografice în nume.
Domeniu activitate - Numele dumneavoastră va fi ușor de ținut minte de clienți și va obține o poziționare mai bună în motoarele de căutare.
Citiți cu voce tare - Trebuie să fie ușor de pronunțat.
Denumiri apropiate - Dacă aveți de exemplu drradu.ro, atunci ar trebui să cumpărați și doctorradu.ro. Cum ar fi ca altcineva să cumpere acest domeniu?
Extensii alternative - Protejați-vă numele înregistrând și extensiile alternative (.eu, .com, .net, .org etc) pentru același nume de domeniu.


Găzduire Web


Vă oferim și servicii profesionale de găzduire web sau hosting web, pe servere de top din România.
Astfel vă punem la dispoziție pachete de hosting web design pentru orice tip de site pe care îl dețineți, la prețuri foarte atractive, fie că sunteți persoană fizică ori o companie mare.


Design Web


    Design Web : Realizarea de pagini web începe cu design layout, sau design web realizat cu ajutorul unor programe de grafică. Având de la Dvs materialele necesare (texte, pagini web, logo, poze, idei), stabilim schema de culori din site, fonturile și formele, așezarea elementelor în pagină. Pentru un design web cât mai apropiat de viziunea clientului, vom ține cont și de identitatea grafică a companiei (logo, culori), de publicul țintă căruia i se va adresa site-ul. Dacă nu aveți un logo, putem realiza pentru Dvs sigla firmei. Pentru un web design de calitate, folosim imaginile oferite de client sau imagini profesionale, achiziționate de pe site-uri specializate. Sugestiile Dvs, experiența noastră asigură viitorului site un design unic, plăcut și personalizat, cu o structură clară pentru vizitator, un meniu ușor de înțeles și utilizat, o încărcare rapidă a paginilor. După stabilirea de comun acord al unui layout grafic al site-ului, în funcție de varianta aleasă de dvs (site html, flash sau pagini web dinamice PHP + baze de date mySQL), se trece la etapa următoare, realizarea paginilor html, a animațiilor sau a modulului de administrare pagini web - CMS.
    Re-design site - Aveți nevoie de re-design dacă aveți deja un website construit cu ceva timp în urmă, sau vă confruntați cu una din următoarele probleme:

» grafica site-ului este deja învechită
» paginile au poze sau elemente de Java Script sau Flash ce îngreunează foarte mult încărcarea paginii
» website-ul nu a fost proiectat/optimizat pentru a fi ușor găsit de motoarele de căutare
» în website-ul Dvs predomină textele și doriți o revigorare a părții grafice sau mai multă animație


Realizare pagini web

a. Creare site HTML - site de prezentare static
    Următoarea etapa în crearea site-ului este transformarea în pagini HTML a layout-ului grafic final.
    Ținând cont de standardele W3C și folosind clasele CSS, se obține o încărcare mai rapidă a paginilor, compatibilitate cu toate browserele(Internet Explorer/Microsoft Edge, Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, etc) dar și un cod simplu, optimizat pentru Google. Ulterior se implementează materialele trimise de client, realizându-se toate paginile site-ului.
b. Realizare site Flash - site de prezentare animat
    Realizăm site-uri animate, integral Flash. Puteți opta pentru o varianta animată, de impact, integral Flash, sau pentru o varianta statică/dinamică în care să includem elemente flash, animații în pagini html. Grafica pe care o propunem ține cont și de o etapă viitoare în dezvoltarea site-ului : optimizarea acestuia pentru motoarele de căutare. Un site flash poate conține intro, fundal sonor, butoane animate, tranziții animate între pagini, galerii foto și video XML.
c. Site PHP - pagini web dinamice PHP + mySQL
    Un website PHP cu baze de date mySQL poate conține module de căutare în site, News, Newsletter, Modul de administrare a paginilor, coș de cumpărături, curs valutar, etc.
    Pentru ca dvs. să puteți interacționa cu vizitatorii website-ului, se folosesc pagini web dinamice, folosind limbajul de programare PHP(cu baze de date mySQL).
    Unele porțiuni din website (bannere, noutăți, texte pagini, etc) pot fi ușor administrate de Dvs. dintr-un MODUL DE ADMINISTRARE SITE - CMS.


Creare site

    Optimizare și promovare site - Realizăm optimizare SEO - optimizare și promovare site, înscriere în directoare, motoare de căutare românești și străine implicit pentru orice site pe care îl construim. Putem face însă acest lucru și pentru site-uri deja realizate.
     Optimizăm metatag-urile Description și Keywords, tag-ul Alt pentru imagini, titlurile de pagini și de text, folosim tagurile html H1...H6, bold, italic, rescriem URL, optimizam textele, calculăm densitatea cuvintelor cheie în pagini. Și asta pentru fiecare pagina în parte.
    Întreținere site - Dacă site-ul Dvs necesită schimbări de text sau poze periodic, sau vreți doar anumite modificări la un moment dat, vă putem asigura întreținere lunară / trimestrială.
    Contra unui abonament fix sau în sistem de plată per oră, putem face în cel mai scurt timp modificările pe care le doriți în site.