Servicii Software


   Doriți un soft care sa fie personalizat pentru afacerea dumneavoastră? Doriți un soft pentru gestiune stocuri, clienți, produse? Doriți o aplicație web care să răpundă întocmai nevoilor dumneavoastră?
   Noi vă oferim servicii de dezvoltare software la comandă, special create pentru afacerea dumnevoastră, pe baza unei analize complete și a experienței noastre de peste 6 ani în domeniul software development și suport.

   Avantajele unei soluții software custom:

1.Nu trebuie să vă pliați afacerea pe o aplicație. Noi vă putem construi o soluție software care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră.
2.Nu aveți nevoie de licență, nu plătiți o sumă exorbitantă de bani pentru o aplicație care nu conține toate modulele de care aveți nevoie/conține doar o parte din modulele de care aveți nevoie.
3.O soluție software customizată facilitează operaționalizarea fluxului de lucru prin integrarea tuturor aspectelor procesului dumneavoastră de business în meniul/funcțiile aplicației.
4.Vă oferim suport complet hardware, software, consultanță, training pentru staff-ul dumneavoastră, mentenantță și dezvoltare.